Afscheid Rob Meubermans als voorzitter TEC en welkom Olaf Penders

07 oktober 2019


Beste Asmunters,

Na ruim 4 jaar als voorzitter van de TEC, wat ik met veel plezier heb gedaan, heb ik besloten om het voorzitterschap over te dragen.

Ik heb TV Asmunt ervaren als een leuke, gezellige en dynamische tennisvereniging welke gedragen wordt door enthousiaste en toegewijde vrijwilligers.

Ik wil het bestuur, de jeugdcommissie, het trainersteam Kjell, Rudy, Adri, Rob Simon en met name het team technische commissie bedanken voor de prettige samenwerking van afgelopen jaren!

Wij verwelkomen Olaf Penders als mijn opvolger en wensen hem veel succes en vooral veel plezier in zijn rol als voorzitter TEC. Verderop in dit bericht stelt Olaf zich voor.

Groet en tot snel op de club!

Rob Meubermans

 

Even voorstellen:

Ik ben Olaf Penders (41) en vanaf 8 oktober 2019 zal ik het voorzittersstokje van de TEC overnemen van Rob Meubermans.

Samen met mijn vrouw Veroniek en 3 kinderen (Lotte, Daan en Bram) woon ik in De Groote Wielen te Rosmalen.

Tennissen is van kinds af aan al een hobby van me en ben zelf al erg lang lid bij Tennisclub Maliskamp in Rosmalen. Daar ben ik ook enige jaren voorzitter geweest van de TC en heb in die hoedanigheid ook een bestuursfunctie vervuld.

Toen mijn kinderen gingen tennissen hebben we de bewuste keuze gemaakt voor Asmunt. De grote aantallen jeugdleden, het gezellige karakter van de club en locatie dichtbij De Groote Wielen waren hierbij doorslaggevend en we hebben hier geen moment spijt van gehad.

Momenteel zijn Daan (10) en Bram (7) lid en doen ze met veel plezier mee aan zowel de prestatieve als recreatieve activiteiten op de club.

Als voorzitter van de TEC vind ik de balans tussen prestatief en recreatief tennis erg belangrijk.

Alhoewel de TEC zich voornamelijk bezighoudt met de prestatieve kant van het (jeugd)tennis bij Asmunt zal mijn aandacht er zeker zijn om alle jeugd leden (en jong-senioren) met veel plezier te laten deelnemen aan de activiteiten van de vereniging.

Komende periode zal ik met een hoop mensen kennismaken en de diverse commissies leren kennen.

Ik heb er zin in en ik zie jullie graag bij TV Asmunt!

Groet,

Olaf Penders

Nieuwscategorieën