Bardienstplanner 2022 is open!

30 november 2021


Beste leden van TV Asmunt,

De bardienstplanner 2022 is open! Omdat we op dit moment niet weten of en welke coronamaatregelen er (begin) volgend jaar zullen gelden hebben we de planner vooralsnog beperkt opgesteld voor de maanden januari en februari. Januari tot 17 uur en februari tot 20 uur. Zodra we zicht hebben op  de duur van de huidige maatregelen of een aanpassing hiervan zullen we de bardienstplanner verder openzetten. Je kunt op twee manieren inschrijven voor jouw bardiensten in 2022: Op de website van TV Asmunt (www.tvasmunt.nl) .

Log in op ‘Mijnclub’. Onder het tabblad ‘Diensten’ kun je de dag en tijd selecteren.   In de KNLTB Club app onder ‘Dienstenplanner’.  

Voor beiden heb je een inlog nodig. Deze gegevens zijn reeds verstrekt. Wil je alsnog registreren of ben je jouw wachtwoord vergeten? Dan kun je zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Je moet dan wel het e-mail adres gebruiken dat bekend is bij de ledenadministratie van TV Asmunt. Dat is het e-mail adres waarop je dit bericht ontvangt. Schrijf snel in. Hoe eerder je inschrijft, hoe meer keuze er is!   Hartelijk dank,  

Tennisvereniging Asmunt Paviljoencommissie 

Nieuwscategorieën