Bericht inzake protocol tennissen vanaf 11 mei

10 mei 2020


Beste leden,  

Vanaf maandag 11 mei 2020 mogen we allemaal weer, met bijzondere restricties en afspraken, de baan op om vrij te spelen. Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en van de KNLTB. Er zijn specifiek voor TV Asmunt nog twee aanvullende protocollen opgesteld één voor de Jeugd en één voor de Senioren. Het verschil zit in het verplichte toezicht wat bij jeugd t/m 18 aanwezig moet zijn (in ons geval de trainers). In de bijlages vinden jullie beide protocollen. (Of klik HIER om naar het nieuwsbericht op de site te gaan als je dit bercht leest op de app)

Het uitgangspunt van het reserveren van banen is dat dit alleen via de KNLTB App mogelijk is (via de website wordt nog onderzocht)! Het afhangbord in het paviljoen (wat ook gesloten blijft) is dus niet beschikbaar. Mochten er omstandigheden zijn, dat er wijzigen kunnen of moeten worden doorgevoerd, zullen we jullie daar weer z.s.m. van de op de hoogte brengen. 

Download de APP via:
Heb je hulp nodig bij het inloggen? Raadpleeg deze 4 stappen.
Ook is er een complete handleiding voor de App te lezen.
 
Namens het bestuur, veel tennisplezier!

PROTOCOL SENIOREN VOOR VRIJ SPELEN VANAF 11 MEI 2020 TV ASMUNT.pdf PROTOCOL JEUGD VOOR VRIJ SPELEN VANAF 11 MEI 2020 TV ASMUNT.pdf

Nieuwscategorieën