Inschrijving KNLTB Winteroutdoorcompetitie 2019-2020 Senioren geopend

13 augustus 2019

Beste leden,

In navolging van voorgaande jaren kan er aankomend seizoen bij TV Asmunt weer ingeschreven worden voor de KNLTB Winteroutdoorcompetitie voor senioren op de vrijdagavond en zaterdagmiddag. Ook dit jaar zullen er weer 35+ als wel 17+ varianten aangeboden worden.

SPEELDATA

De Winteroutdoorcompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen). Er wordt gespeeld vanaf half november (week 46) tot eind januari (week 3) met een tussenstop rond met Sinterklaas (week 48) en kerst/nieuwjaar (week 51/52). Voor de exacte data, zie de bijlage.

INSCHRIJVING

Elk senioren lid van TV Asmunt kan zich inschrijven voor deze winteroutdoorcompetitie; individueel, met een (deels) nieuw team of met hetzelfde team als van de voorjaarscompetitie en/of van de vorige wintercompetitie. Op basis van het ploeggemiddelde word je als team in een bepaalde klasse ingedeeld. Voor gemengde teams geldt dat met minimaal twee (reserve)spelers ingeschreven moet worden (1 extra man + 1 extra vrouw). Voor de Dames en Heren team geldt dat met minimaal één extra teamlid ingeschreven moet worden. Mocht je een (reserve)speler tekort komen voor je team, laat dit dan weten. Mogelijk zijn er leden die zich individueel hebben ingeschreven en dus graag mee willen spelen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de captain. Je kunt je (team) inschrijven via bijgaand formulier. Je kunt het formulier uiterlijk 01 september 2019 mailen naar [email protected] Inschrijvingen die na deze datum ontvangen worden, worden alleen nog geaccepteerd indien er nog ruimte is voor teams op de gewenste speeldag én de definitieve inschrijving (bij de bond) nog niet gebeurd is. Indien geloot moet worden, vallen de teams die zich na deze datum ingeschreven hebben dus automatisch af. Houd er rekening mee dat tijdige inschrijving nog géén zekerheid tot competitiespelen geeft. Er is een beperkt aantal banen beschikbaar. Na de ontvangen inschrijvingen zal er gekeken worden hoeveel/welke teams we kunnen plaatsen. Afhankelijk van de hoeveelheid teams moet er mogelijk geloot gaan worden. Pas na inschrijving bij de KNLTB en na definitieve bevestiging van de KNLTB mag je er vanuit gaan dat je meedoet aan de winteroutdoorcompetitie. Uiteraard zullen wij hier zo snel mogelijk terugkoppeling op geven.

INSCHRIJVINGSMOGELIJKHEDEN

Je kunt je voor onderstaande competitie(dagen) inschrijven:

Gemengd dubbel 17+ op vrijdagavond (aanvang 19:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers en speelsters die geboren zijn voor 1 januari 2002. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: een dames- en een herendubbelspel en twee gemengddubbelspelen.

Gemengd dubbel 17+ op zaterdag (aanvang tussen 11:00 en 13:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers en speelsters die geboren zijn voor 1 januari 2002. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: een dames- en een herendubbelspel en twee gemengddubbelspelen.

Gemengd dubbel 35+ op vrijdagavond (aanvang 19:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers en speelsters die geboren zijn voor 1 januari 1984. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: een dames- en een herendubbelspel en twee gemengddubbelspelen.

Heren dubbel 17+ op vrijdagavond (aanvang 19:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers die geboren zijn voor 1 januari 2002. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier herendubbelspelen.

Heren dubbel 17+ op zaterdag (aanvang tussen 11:00 en 13:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers die geboren zijn voor 1 januari 2002. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier herendubbelspelen.

Heren dubbel 35+ op zaterdag (aanvang tussen 11:00 en 13:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers die geboren zijn voor 1 januari 1984. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier herendubbelspelen.

Heren dubbel 35+ op vrijdagavond (aanvang 19:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die spelers die geboren zijn voor 1 januari 1984. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier herendubbelspelen.

Dames dubbel 17+ op vrijdagavond (aanvang 19:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die speelsters die geboren zijn voor 1 januari 2002. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier damesdubbelspelen.

Dames dubbel 17+ op zaterdag (aanvang tussen 11:00 en 13:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die speelsters die geboren zijn voor 1 januari 2002. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier damesdubbelspelen.

Dames dubbel 35+ op zaterdag (aanvang tussen 11:00 en 13:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die speelsters die geboren zijn voor 1 januari 1984. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier damesdubbelspelen.

Dames dubbel 35+ op vrijdagavond (aanvang 19:00 uur) Deelname is alleen mogelijk voor die speelsters die geboren zijn voor 1 januari 1984. Per wedstrijddag worden vier partijen gespeeld, te weten: vier damesdubbelspelen.

INDELING

De indeling van een team in een competitiesoort gebeurt op basis van ploeggemiddelde. Per competitiesoort zijn de klassengrenzen vooraf vastgesteld. Voor dubbelcompetities geldt de berekeningswijze als beschreven in art. V-02 lid 3 CR. Met dien verstande dat we bij het indelen van de Winteroutdoorcompetitie uitgaan van de actuele rating van de spelers (in plaats van de speelsterktes). LET OP:  Op het inschrijfformulier dus graag de actuele dubbel rating van alle spelers vermelden. Bij definitieve inschrijving van het team bij de bond wordt rekening gehouden met evt. wijzigingen tussentijds, maar op deze manier kunnen we op voorhand een zo betrouwbaar mogelijke indeling maken.

OVERIG

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2018/2019 bedraagt  € 37,71 per ploeg (exclusief ballen). Mocht het zo zijn dat je je als team na inschrijving bij de KNLTB alsnog terugtrekt, dan zijn hier kosten aan verbonden (€ 115,- na formele inschrijving  bij de bond op 25 september 2019), en € 225,- bij terugtrekking na publicatie van de indeling), welke dan op het team verhaald zullen worden. Zodra alle competitie bescheiden binnen zijn zal er ook nog een captainavond worden georganiseerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via mail ([email protected]) of telefoon (06-46718486).

Met vriendelijke groet,  

Rabea de Rooij Verenigingscompetitieleider Winteroutdoorcompetitie senioren

data_winter_zuid_2019-2020.pdf Inschrijfformulier KNLTB Winteroutdoorcompetitie 2019-2020 SENIOREN.docx

Nieuwscategorieën