Inschrijving ZondagavondZomerCompetitie geopend!

07 juni 2021

Beste Asmunters,

Nu de zomer in aantocht is en het zonnetje weer heerlijk schijnt is het tijd voor de zondagavondzomercompetitie! De afgelopen jaren een trouwe aanwezige op de activiteitenkalender van Asmunt. We spelen wedstrijdjes, maar voornamelijk voor de gezelligheid. De stand na elke partij hoef je niet door te geven. Het is natuurlijk wel leuk om een spannende pot te evalueren op het terras van ons mooie paviljoen onder het genot van een heerlijk drankje.   

Hoe werkt het: 

- je schrijft individueel in, vanaf 16 jaar, via de volgende link: Formulier Zozoco . Als je eenmaal ingeschreven hebt kun je geen wijzigingen meer doorgeven via het formulier, doe dit dan via de mail: [email protected]

- we spelen op de zomerse zondagavonden (27 juni, 4, 11, 18, 25 juli en 8, 15, 22 en 29 augustus) in 2 rondes van 19 tot 20 uur en van 20 tot 21 uur. Je hoeft niet elke avond te kunnen, via het inschrijfformulier kun je de avonden aanvinken die je wil spelen. Wij delen je dan in voor een partijtje van een uur.

- de inschrijving loopt tot en met 17 juni en we beginnen op 27 juni.

- de Zozoco commissie zorgt voor een indeling in 1 ronde op een avond (zoveel mogelijk op sterkte) in dames of heren dubbel of een mix. Deze indeling wordt een aantal dagen voor de eerste speeldag naar de deelnemers gemaild. 

- de Zozoco commisie deelt zoveel mogelijk in op sterkte maar afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat we je een keer in een andere categorie indelen. Als je dit echt niet wilt, kun je dit via het inschrijfformulier aangeven. 

LET OP: mocht je toch onverhoopt niet kunnen moet je zelf zorgen voor een vervanger om teleurstellingen te voorkomen. 

Gezellig als je meedoet en tot snel!

 

De ZondagavondZomerCompetitie commissie 

Ingrid Hornschuh, Marjon Dohmen en Petra Kars 

Nieuwscategorieën