Update activiteitenkalender senioren TV Asmunt

01 juni 2020

Via de app, website en de mail zijn jullie de afgelopen weken op de hoogte gehouden over de maatregelen rondom het corona virus en hoe we hier als TV Asmunt uitvoering aan geven. Dit heeft natuurlijk gevolgen (gehad) voor onze activiteitenkalender. 

Wat gaat er niet door?

We hebben besloten om de resterende husselavonden en deel 1 van de clubkampioenschappen (start 15 juni) definitief niet door te laten gaan. Door de richtlijnen van het RIVM en de uitvoering die we hier als Asmunt aan geven kunnen we deze activiteiten niet of niet naar wens organiseren. Zeker nu ons paviljoen en terras officieel nog gesloten blijven tot tenminste 1 juli vinden we dat we jullie niet de actitiviteiten kunnen bieden waar we allemaal plezier aan beleven.

Wat gaat er wel door?

Gelukkig kunnen we melden dat de Zondagzomeravondcompetitie wel doorgaat! Na 2 succesvolle edities staat deze nu voor de derde keer op de kalender vanaf zondag 5 juli en hier zijn we best een beetje trots op. Hopelijk hebben jullie net zoveel zin als wij om de zondagavonden in de vakantieperiode op de tennisbaan door te brengen, hopelijk met een drankje na afloop vanaf 1 juli... Deze activiteit kunnen we 'coronamaatregelenproof' organiseren en je kunt je inschrijven via toernooi.nl (let op: niet via mijnknltb.toernooi.nl). De inschrijving loopt tot en met 21 juni voor de data in juli dus aarzel niet en schrijf je in! 

De overige activiteiten

In september staat deel 2 van de clubkampioenschappen op de kalender. Hierover volgt later meer informatie omdat we proberen om deel 1 en deel 2 te combineren zodat we jullie zoveel als mogelijk in je favoriete onderdeel kunnen laten deelnemen. Ook kijken we naar een aanpassing in de data vanwege samenloop met de eveneens verzette voorjaarscompetitie. Hou de mail, website of app in de gaten! 

Nieuwscategorieën