Over vereniging

Tennisvereniging Asmunt bestaat al sinds 1981, maar kijkt vooral vooruit. De ingang van het park is inmiddels verplaatst, zodat de vereniging beter bereikbaar is voor leden die uit Rosmalen, Maaspoort of van elders komen. Daarnaast vindt Asmunt duurzaamheid belangrijk en zijn alle tennisbanen voorzien van LED verlichting en ligt het dak van het tennispaviljoen vol met zonnepanelen.

Tennisvereniging Empel

TV Asmunt is een gezellig club en de tennisvereniging van Empel (een stadsdeel van de gemeente 's-Hertogenbosch). De tennisvereniging ligt tussen de wijken de Maaspoort en De Groote Wielen in Rosmalen waar ook de meeste van onze ruim 900 leden vandaan komen.

Zoekt u naar een tennisvereniging vlabij De Groote Wielen in Rosmalen?

Tennisvereniging Asmunt ligt vlakbij de nieuwbouwwijk de Groote Wielen in Rosmalen. Een groot deel van onze leden woont hier en maakt wekelijks de oversteek over het maximakanaal naar onze gezellig club in Empel. Ben je net in Rosmalen komen wonen en wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom dan op dinsdagavond naar de husselavond en maak kennis met onze verenging en leden.

Handig om te weten:

  • 10 verlichte kunstgrasbanen
  • 365 dagen per jaar open
  • Veel activiteiten voor jeugd en senioren